Zodra het kan zal Be-Chi een aantal workshops organiseren die openstaan voor iedereen. Ze zijn geschikt voor beginners maar zijn ook verdiepend voor mensen die al geruime tijd een krijgskunst beoefenen. Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen, is er voor iedereen voldoende aandacht.

Workshop 1. Qigong en Dao Yin in de 8 brokaten In deze workshop leer je hoe de meridianen gestrekt kunnen worden en wat adem kan doen . we gebruiken hiervoor een aantal simpele oefeningen uit de acht brokaten serie. Dit klinkt moeilijk maar dat is het niet. Je hoeft niet ervaren te zijn in Tai Chi of Qigong om direct het effect van deze eenvoudige oefeningen te voelen. In de lessen komt zowel praktijk als de theorie aan bod. Als het goed is heb je na deze workshop een mooie set om aan de slag te gaan met je eigen gezondheid.

Workshop 2. Introductie: De essentie van Tai Chi
Aan de hand van simpele bewegingen behandelen we de basis principes van Tai Chi, zoals stilte in beweging en rond op recht. Deze workshop is geïnspireerd op de het boekje De essentie van Tai Chi van Roel Jansen. Voorkennis is niet vereist, wel een open geest. Toepasbaar in elke vorm van Tai Chi en Chi Kung